DIRECTIONATI 2% GAL-ULUI!!!

DIRECȚIONAȚI 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT CĂTRE GRUPUL DE ACȚIUNE LOCALĂ “PODGORIA MINIȘ-MĂDERAT”

Gândește-te că nu te costă nimic, că impozitul pe anul trecut a fost deja virat la bugetul statului, doar că procentul de 2% pe care ai ales să-l direcționezi pentru a susține activitatea GRUPULUI DE ACȚIUNE LOCALĂ “PODGORIA MINIȘ-MĂDERAT” poate genera dezvoltare și bunăstare pentru localitățile situate în Podgoria Minș-Măderat și în același timp poate contribui la eficientizarea cheltuirii fondurilor publice – deci a banilor tăi!

12 mai este termenul limită până la care se pot trimite declarațiile fiscale în fiecare an, prin care poți direcționa 2% din impozitul pe venitul anual către GRUPUL DE ACȚIUNE LOCALĂ “PODGORIA MINIȘ-MĂDERAT”.

 

Ce trebuie să faci?

În funcție de sursa veniturilor tale, completează Declarația 230 sau Declarația 200, (descarcă formularul apăsând pe numele declarației) după cum urmează:

 

1. Dacă ești angajat și ai venituri numai din salarii, completează Declarația 230, denumită “Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual” (punctele A și B).

Dacă nu știi suma corespunzătoare a 2% din impozit, poți lăsa rubrica necompletată. Va fi calculată de către organele fiscale. Trimite Declaratia 230 completată la sediul GRUPULUI DE ACȚIUNE LOCALĂ “PODGORIA MINIȘ-MĂDERAT” situat în comuna Şiria, str. 85 Infanterie, nr. 162, jud. Arad, cod poştal 317340 până în data de 12 mai!

 

2. Dacă ești angajat și ai venituri și din alte surse decât salariul de bază sau ești PFA, completează cu datele tale personale Declaratia 200 (punctul III) “Declarație specială privind veniturile realizate în anul anterior”.

 

Trimite Declarația 200 completată la sediul GRUPULUI DE ACȚIUNE LOCALĂ “PODGORIA MINIȘ-MĂDERAT” situat în comuna Şiria, str. 85 Infanterie, nr. 162, jud. Arad, cod poştal 317340 până în data de 12 mai!